купих моята 146 юниар дори без да я запалиа после разбрах че трака като дизил.смених маслото и сега марка като коте.купих я защото я исках
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане и колебания относно 146
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MitkoСамо едно мое мненйе да кажа .
Кола от автосалон не се лажи да копуваш !
Само от човек който кара АЛФА !
Това значи,че трябва да имам познат който кара такава кола.Ама аз едно,че не познавам никой който да кара Alfa romeo ами и всички ми казват да не си купувам такава
Но аз много я харесвам и ако имаш някой познат, който да продава ще се радвам да я видя
Comment
-
Първоначално публикувано от marrrtoако 146 е подцинкована при 145 как е положението?!?!?!?!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от My_angelЗдарявейте
Харесах си Алфа Ромео 146, но почти всички приятели и познати ми казват да "бягам далеч от тази кола"Кажете ми какво не и е наред? От всичко което ми говорят имам чувството че повече седи по сервизите отколкото на пътя
И частите много ли са скъпи?
Благодаря предварително.
Comment
-
дафдас
значи аз от мойта сам доволен : ) верно си има всички екстри за годината си частите неса скъпи иначе си е вървежна мн: ) и доса сам нямал проблеми с неясамо картер
)) трябва да се внимава за негу че мн лесно се пука
Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4
Comment
-
Re: дафдас
Първоначално публикувано от Gho5tзначи аз от мойта сам доволен : ) верно си има всички екстри за годината си частите неса скъпи иначе си е вървежна мн: ) и доса сам нямал проблеми с неясамо картер
)) трябва да се внимава за негу че мн лесно се пука
Предупредиха ме за това.
А мога ли да направя нещо за да повдигна малко предницата - да не закача толкова?
(Може и да задавам глупави въпроси, но все от накъде трабва да започна)
Comment
-
Първоначално публикувано от My_angelПървоначално публикувано от BaiJediАлфа се купува със сърце,а не с разум. Не съм го казал аз.Но е много вярно. Купуваш Алфа за да караш Алфа,а не заради някакви тънки сметки! Който си взема такава кола само защото ще я купи тънко, по-добре да не го прави!
Ами аз съм влюбена в тази кола
Примерно тази
Alfa Rome 146 1.6 Boxer
Дата на производство - юни 1996 г.
...
Цвят - Тъмно син мет.
...много си я обичам аз колата. Сега съм 1 месец без нея (пребоядисвам я цялата заради конфронтации със разни идиоти) и направо не ме питай как издържам. То вярно, че трудно се свиква без кола ако си бил досега със ... но това е алфа
Уникален звук, уникален вървеж - ако си карал други коли, ще разбереш за какво говоря.
Моят съвет - ако те привлича колата - ВЗЕМАЙ Я. Няма да съжаляваш.Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
Comment